ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΙΕΝΝΗ - ΝΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1 ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ:

 Αnaupe στις 06.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Αφιερώστε στο χώρο της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε την πορεία μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, οδηγεί στην περιοχή της ΝΗΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:

 Μετά την πρωινή αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Πέρασε την πρωτεύουσα της Σερβίας το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα, η "ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να το γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και επιλογή ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ, «απολαμβάνοντας» τη νυχτερινή όψη της πόλης, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): 

Το πρωινό και η ξενάγηση μας ξεκινούν από την ΒΟΔΑ και την πλαγιά του ΓΚΕΛΕΡΤ και συνεχίζονται με τους ΠΥΡΓΟΥΣ των ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου οι βασιλιάδες στέφτηκαν για να απολαύσουν την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολυάριθμες και επιβλητικές πύλες και ορεινό νησί της Μαργαρίτας στο μέσο του Δούναβη. Λίγο πιο αργά διασχίζοντας ένα από τα πιο αριστοτεχνικά κτίρια του Δουναβιού, το γεφύρι των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, διακοσμημένα με θαυμάσια αγάλματα και τελειώνουμε με την ΚΑΘΕΤΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και στο ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επισκεφτείτε την εμπορική οδό VACI Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακό ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - (ΒΙΕΝΝΗ): 

Μετά το πρωινό μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα σας στην πόλη, για περιπάτους, επισκέψεις, αγορές ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς φθάνουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην πανοραμική μας περιήγηση να δούμε τα κτίρια του Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), το κρατικό ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, το Χρηματιστήριο καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομοιόμορφο άγαλμα και το γοτθικό ρυθμό ΚΑΘΕΤΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, μεσημεριανό προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ:

 Με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου θα έχουμε σύντομη στάση - επίσκεψη, με ενδιάμεσες στάσεις, τελικό προορισμό η ΝΙΣ περιοχή, για δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ:

 Πρωινό και αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε την πορεία μας προς την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Υ.Γ. Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΗΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή το ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

  1. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες ,

σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .

  1. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας . Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν.

Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.

5. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενεςimage-344727-Καταγραφή.PNG