ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

4 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ  (Φεβρουάριος - Μάρτιος)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31/1, 07/2, 14/2, 21/2, 28/2, 07/3, 14/3, 21/3, 28/3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 
Πτήση για Κων/πολη. Άφιξη, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία  με τη βασιλεύουσα των πόλεων που σφύζει από ζωή μέρα και νύκτα.

2η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Κλασική ξενάγηση)
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για την παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία του Ιουστινιανού, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, το Μπλε τζαμί  που είναι στολισμένο με τα περίφημα κεραμικά της Νίκαιας, το Ανάκτορο Τοπκαπί, κατοικία των Οθωμανών Σουλτάνων μέχρι τον 19ο αιώνα που σήμερα στεγάζει το μουσείο με τους αμύθητους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ελεύθερος χρόνος στην περίφημη Κλειστή Αγορά (καπαλί τσαρσί) με τα 4000 καταστήματα για ψώνια, και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας να ξεκουραστούμε. Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με παραδοσιακούς χορούς και οριεντάλ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ (προαιρετική)
Μετά το πρόγευμα, ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στα μαγευτικά Πριγκιπόνησα. Θα αποβιβαστούμε πρώτα στη νήσο Χάλκη όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια στη νήσο Πρίγκιπο. Σας προτείνουμε  το γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια ή μία επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά, στην κορυφή του λόφου. Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόνησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα, ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν (Istiklal Caddesi) με τα καταστήματα όλων των ειδών, τα εστιατόρια για όλα τα γούστα, τα διάσημα ζαχαροπλαστεία, όπως το ξακουστό Haci Bekir με έτος ίδρυσης το 1777. Με τη γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψης μας στην κοσμοπολίτικη Πόλη, συνάντηση με τον οδηγό την προκαθορισμένη ώρα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 

  • Αερ/κά εισιτήρια Αθήνα -Κων/πολη-Αθήνα.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κων/πολης.
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* η 4* στην Κων/πόλη.
  • Ξενάγηση Κων/πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα.
  • Τα εισιτήρια για τα Μουσεία που θα επισκεφθούμε.
  • Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά & 1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά το άτομο.
    ​​​​​​​

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αερ/μίων 145 Ευρώ. 
* Δεν περιλαμβάνονται οι προαιρετικές εκδρομές και επισκέψεις.
* Τιμή της προαιρετικής εκδρομής στα Πριγκιπόνησα 55 ευρώ το άτομο.